ATENTIE ! Astazi si in urmatoarele zile ar putea fi intarzieri! Va rog sa utilizati formularul de comanda sau cel de contact.

*** Comenzile aflate in procesare isi urmeaza cursul normal, vor veni mail-uri automate cand sunt finalizate.
*** Procesarea comenzilor noi ar putea suferi intarzieri de 1-24 ore peste timpul dat, la fel si raspunsurile la email-uri.
*** Este posibil ca uneori sa am doar semnal wi-fi (pot fi sunat pe Whatsapp +447576909559 sau Skype decodare.info, raspund in limita posibilitatilor).


Veti primi raspunsul la solicitare in cel mai scurt timp posibil (prioritate au comenzile plasate), multumesc pentru intelegere.

Cum aflu codul MEP ?

 

Ai ajuns la completarea cererii pentru codul de deblocare la Blackberry si ai vazut ca se solicita printre altele si MEP-ul telefonului tau. Imediat iti pui intrebarea...cum aflu MEP? Ce este acest MEP?

Codul MEP necesar la decodarea unui BlackBerry se afla in telefon, este o informatie care trebuie citita fie folosind cablul de date si un mic programel (imi ceri link la nevoie), fie direct pe ecranul telefonului.

Codul MEP poate fi citit direct din telefon (fara a folosi cablul) astfel :

  • apesi 3 taste simultan : ALT CAPS H (CAPS este tasta din stanga jos care transforma caractere mari/mici). Vei intra in meniul Help Me!
  • ma intereseaza din acest ecran 3 informatii: App Version, PIN, Uptime pe baza carora iti voi da un cod sa-l tastezi direct acolo (Atentie! Cifrele se tasteaza tinand ALT apasat -vezi pe ecran in dreapta sus cand ALT este 'activ'- si nu vei vedea nimic pe ecran cand tastezi acest cod)
  • dupa ce tastezi codul (daca cele 3 info au fost corecte si codul a fost tastat corect), vei intra automat in ecranul Engineering Screen Contents unde selectezi optiunea OS Engineering Screens si apoi optiunea Device info
  • ok, esti in ecranul Device Information unde trebuie sa paginezi(scroll) si sa gasesti MEP-ul cautat care este de forma: MEP-12488-001, MEP-09625-002, MEP-07723-007, MEP-06813-002 etc.
  • iesi din acest ecran. Acum, pe baza IMEI si MEP iti pot furniza 100% codul corect de deblocare (unic pentru fiecare telefon).

Decodare amzosoft2003

 

Pentru o experienta mai placuta in navigare acest website utilizeaza cookies.Accept cookies