Plata decodarii folosind Paypal

Comanda decodare remote Huawei

 
Verificati cu atentie datele introduse | cautati mailurile si in spam.
Fara cartela sim in telefon sau cu sim-ul acceptat, tastati *#06#
 
Cele mai populare modele de telefoane Huawei decodate aici folosind conectarea remote:

Daca doriti sa decodati un alt model de Huawei, folositi formularul de contact pentru a intreba.

*** decodare.info nu va pune la dispozitia nimanui datele introduse in acest formular iar datele de contact nu vor fi transmise altor persoane / companii pentru a fi folosite in scopuri publicitare.

Cateva informatii utile referitoare la decodarea remote pentru Huawei

 

Cum procedam?

Ne conectam remote cu Teamviewer si il decodam direct. Este nevoie de un calculator cu Windows (nu Mac) si de cablul de date. Telefonul se conecteaza acasa la calculator, noi il conectam remote la server si codul de retea intra direct in telefon. Primiti detalii pe email.

Cine are nevoie de decodare?

Daca telefonul cere cod de retea cu o cartela sim din alta retea inseamna ca este nevoie de decodare. De exemplu, un Huawei cumparat de la Vodafone va cere cod de retea cu un sim de Digi / Telekom / Orange si nu poate fi folosit in alta retea decat dupa ce este decodat.

Cat dureaza?

Decodarea remote se realizeaza instant. Timpul poate depinde de calculatorul utilizat sau de conexiunea la internet, 5-10 minute in general.

Ce modele sau retele? Conteaza contractul?

Decodam remote din orice tara/retea, modelele de Huawei enumerate mai sus. Nu conteaza vechimea aparatului sau contractul cu operatorul.

Ce ne-ar putea incurca?

Ar putea fi probleme la conectare pentru 3 modele, daca au versiunea de Android 8 sau peste 8.

Huawei P Smart FIG-LX1, Mate 10 Pro, P20 Lite ANE-LX1 nu se conecteaza la server decat daca au Android sub 8.0. Pentru celelalte modele enumerate mai sus, nu conteaza versiunea de Android.

Se pierd datele din telefon?

Softul sau datele nu sunt afectate, nu se modifica nimic. Codul de retea intra remote in telefon si acesta devine liber de retea.

Este o decodare permanenta?

Da! Dupa decodare se pot da update-uri de soft sau factory reset. Huawei-ul ramane liber de retea.

Unde trebuie sa vin cu telefonul?

Conectarea remote permite decodarea fara deplasare la service. Acasa sau la birou ... si un calculator conectat la internet.

Cat costa operatiunea? Cum se face plata?

Pentru Huawei-urile enumerate, pretul decodarii este de 40 ron, nu conteaza model sau tara/retea. Decodarea se poate achita cu internet banking, card/Paypal sau depunere direct la ghiseul bancii. Primiti detaliile pe adresa de mail introdusa in formularul din aceasta pagina.

In concluzie:

Daca aveti de deblocat din reteaua in care este codat acum un telefon Huawei P Smart, Mate 10 Pro, P8 Lite, P9 Lite, P10, P10 Lite, Y6, Y530 sau Y560 si nu doriti sa platiti 60-250 ron sau sa asteptati inutil pentru un cod de retea, .