Plata decodarii folosind Paypal

Despre mine

 

Cine sunt eu? Sunt persoana care te va ajuta sa-ti decodezi telefonul. Bineinteles ca sunt anumite conditii si trebuie sa citesti ce am scris pe site referitor la decodarea telefonului tau. Este important sa iei in considerare tot ce scrie ... nu doar ce-ti convine.

Daca ai neclaritati, este bine sa pui intrebarile inainte de a incepe "colaborarea".

Decodez telefoane de pe vremea cand au aparut (codate). Chiar daca la inceputuri unele trebuiau desfacute si lipite fire direct in ele pentru a le putea conecta la porturile COM sau LPT ale calculatorului, aceasta era singura solutie si o faceam cu mare placere.

Acum suntem in 2023, totul s-a schimbat si s-a digitalizat, pentru majoritatea modelelor de telefoane decodarea fiind la doar 2 click-uri distanta :). Imei-ul telefonului devine cel mai important factor din ecuatie.

Cea mai mare satisfactie pe care o am acum este ca lucrez cu clienti (romani majoritatea) de pe tot globul si ma bucur de fiecare data cand pot fi de ajutor.

Sunt convins ca nu te intereseaza faptul ca am terminat facultatea cu 10 si am premii si participari la concursuri nationale si internationale ca student. Sau, ca am plecat in afara ca student Erasmus ... sau, ca am un articol stiintific publicat.

Vrei sa afli mai multe despre mine ?

  • Citeste aici comentariile clientilor care si-au decodat telefonul pe acest site ... toate sunt reale si iti vor spune tot ce ai nevoie. Dupa ce dai click pe link trebuie sa astepti putin pana se incarca pagina ... sunt cateva mii :)
  • Peste 41.400 like-uri pe pagina de Facebook ar trebui sa-ti spuna ceva.
  • 629 pozitive, 0 neutre, 0 negative pe Okazii.ro (de ceva vreme nu mai am timp sa fiu activ si acolo). Cei care folosesc sau au folosit Okazii, stiu cat de usor este sa primesti un negativ sau un neutru atunci cand nu-ti faci treaba cum trebuie. La mine doar pozitive ... prea suspect :))

P.S. Desi decodarea online nu mai este un subiect nou, sunt convins ca, inca mai sunt persoane "pierdute in spatiu". Daca simti ca faci parte din categoria asta, foloseste formularul de contact de pe site si intreaba-ma (inainte sa faci o plata gresita).

Decodare telefoane pe IMEI website original