Plata decodarii folosind Paypal

Verificare IMEI Iphone

Comanda verificare Iphone Full Info: Icloud, Blacklist, Tara / Retea

 

Trebuie acordata o mare atentie completarii formularului de comanda. Este important sa intelegeti ca platiti obtinerea informatiilor necesare pentru IMEI-ul introdus aici. Daca IMEI-ul introdus este gresit, si informatiile obtinute vor fi gresite. Pentru a intelege mai bine rolul acestei verificari, cititi integral aceasta pagina (inclusiv ce scrie sub formularul de mai jos).

In cazul in care datele introduse sunt incorecte si se genereaza informatii pentru un IMEI gresit, obtinerea Full Info pentru IMEI-ul corect presupune o noua plata din partea dumneavoastra.

Verificare Iphone Full Info Online Verificare Iphone Full Info Skype

top image
Cererea va fi inregistrata la 23/09/2023 21:23:43 , de la IP-ul: 35.175.191.46

Verificare Iphone - Full Info

Va rog sa completati acest formular cat mai complet si corect cu datele cerute.

 • Introduceti numele complet

 • Localitatea din care se formuleaza cererea

 • Introduceti numarul de telefon de contact. Este mai importanta adresa de e-mail decat numarul de telefon.

 • TELEFONUL

 • Ce este si unde se afla IMEI

  ATENTIE! Se introduc doar cifrele!

  Introduceti doar 15 cifre ! (IMEI citit din telefon cu *#06# sau din meniul About si notat aici fara spatii, puncte, - sau / )

 • PLATA

 • Alege varianta prin care ai achitat sau vei achita. Selectezi cea care iti este mai la indemana, mai rapida sau mai ieftina. Datele pentru plata vin pe adresa de email din comanda.

 • Pretul serviciului

Decodare telefoane pe IMEI

*** decodare.info nu va pune la dispozitia nimanui datele introduse in acest formular iar datele de contact nu vor fi transmise altor persoane / companii pentru a fi folosite in scopuri publicitare.

Cateva informatii utile referitoare la verificarea IMEI Iphone full info

 

Aveti nevoie de full info daca:

 • aveti un Iphone si doriti sa-l decodati
 • aveti doar un IMEI si doriti sa aflati cat ar costa decodarea
 • doriti sa cumparati un iPhone de la cineva...

Full info Iphone pentru a afla pretul decodarii

Pentru a afla pretul unei decodari nu este suficient doar IMEI-ul. Sunt necesare full info sau cel putin:

 • tara si reteaua in care este activat Iphone-ul +
 • informatii legate de blacklist +
 • informatii despre existenta contului de iCloud pe telefonul respectiv.

Pentru verificarea unui IPHONE avem nevoie doar de IMEI-ul acestuia

Noi nu avem nevoie de telefon ci doar de imei-ul acestuia corect completat in comanda. Imediat ce este si plata facuta imei-ul intra in procesare. Nu ne intereseaza povestile din spatele culiselor...doar rezultatele verificarilor pe care le facem sunt cele care conteaza.

Este foarte important sa verificati IMEI-ul unui Iphone

De cate ori avem ocazia, recomandam clientilor sa nu se increada in informatii gratuite obtinute de pe diverse site-uri sau forum-uri ori 'din gura' celui care vinde telefonul. DE CE ?

 • sunt multe site-uri care pun la dispozitia vizitatorilor informatii ERONATE cu buna stiinta sau nu...
 • vanzatorul telefonului are interesul sa-l dea mai repede sau mai ieftin spunand ca nu este codat, ca nu are cont de iCloud activ sau ca este codat pe reteaua X in loc de Y ...
 • daca doriti decodarea unui iPhone pe www.decodare.info atunci si informatiile le cumparati tot de aici
 • daca veniti cu informatii din alta parte si daca platiti decodarea unui telefon despre care stiati ca este 'curat' dar de fapt figureaza in blacklist sau stiati ca este blocat pe reteaua/tara X dar este pe Y ... pierdeti suma achitata pentru decodare si nu obtineti decodarea dorita!
 • daca aveti un telefon decodat, achitati o decodare inutil.

Cat dureaza verificarea IMEI-ului pentru Iphone?

Verificarea imei-ului pentru Iphone dureaza cateva secunde sau cateva minute. Obtinem rapid informatiile necesare decodarii telefonului si primiti mail automat cu (tara din care a fost cumparat, reteaua in care functioneaza sau operatorul de la care a fost cumparat, daca este listat in blacklist, daca are cont de iCloud activ etc.) informatiile de care avem nevoie.

Cat costa o verificare de IMEI? Cand este gratuita verificarea Iphone?

Verificarea IMEI Iphone Full Info costa 20 ron dar devine gratuita atunci cand IMEI-ul verificat intra la decodat in sensul ca, din pretul decodarii se mai achita doar diferenta. De exemplu, daca decodarea costa 150 ron si ati achitat deja 20 ron pentru verificare, mai achitati inca 130 si imei-ul intra in procesare.

Cand nu trebuie sa platiti verificarea unui IMEI pentru Iphone?

Nu trebuie sa platiti verificarea imei-ului si nu aveti nevoie de acest serviciu atunci cand este vorba despre telefonul personal, cel pe care l-ati cumparat personal de la operator sau magazin si aveti informare clare si sigure: tara / retea / blacklist / cont icloud / stare simlock / service-replacement / facturi achitate la zi etc.

Nu verificam IMEI-uri atunci cand nu solicitati in mod express acest lucru si nu facem verificari pentru imei-uri care nu au trecut prin aceasta comanda sau pentru care nu s-a achitat inainte taxa de verificare.

La nevoie, aici puteti citi sute si sute de comentarii ale clientilor de pe acest site iar aici gasiti Termeni si Conditii.