Plata decodarii folosind Paypal

Termeni si conditii

 

Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

Producatorii sau operatorii mentionati pe acest website nu au nici o legatura directa cu acesta. Toate marcile si logo-urile folosite pe acest site apartin proprietarilor respectivi.

Nu vindem telefoane/accesorii sau alte produse.

Nu resoftam / debrand-uim telefoane.

Nu instalam hack-uri/crack-uri de nici un fel.

Nu schimbam IMEI-ul telefonului (este ilegal).

Nu scoatem conturi de iCloud de pe iPhone (verificati-va telefonul inainte de a comanda decodarea!).

Nu decodam telefoane aflate in blacklist (IMEI blocat datorita neplatii abonamentului / furat / pierdut / recuperat pe asigurare etc.) si nu putem fi de ajutor pentru telefoanele care ajung in blacklist oricand (si eventual sunt recodate sau raman fara semnal), dupa decodare.

Introducerea datelor corecte in formularul de comanda asigura obtinerea codului corect pentru decodarea telefonului.

Satisfactia clientilor este garantata iar in situatia in care (foarte putin probabil) codul necesar decodarii telefonului dv. este 'negasit' sau Iphone este respins la decodare, suma achitata este rambursata in cel mai scurt timp si fara alte discutii (minus comisioane - daca este cazul). Nu ne poate obliga nimeni sa decodam un anumit IMEI.

Nu putem grabi sau incetini IMEI-urile aflate in procesare.

TIMPUL de rezolvare afisat pe site este in ore / zile lucratoare si de obicei se respecta. Totusi, acesta are valoare informativa si nu reprezinta o obligatie pentru noi. Uneori pot fi intarzieri neasteptate si neanuntate. Daca nu va permiteti sa asteptati peste timpul afisat, nu comandati.

Nu putem anula si nu se face refund pentru comenzile care sunt in procesare.

NU SE RAMBURSEAZA sumele achitate pentru COMENZI GRESITE ( IMEI introdus gresit in comanda, telefoane deja decodate inainte de a plasa comanda, iPhone sau Nokia blocat pe o alta retea, cont Icloud necunoscut pe iPhone, iPhone in blacklist ... etc.).

Este exclusiv obligatia clientului sa verifice daca Iphone este sau nu in blacklist, daca este activat pe reteaua corecta, daca telefonul este sau nu decodat, daca are cont de iCloud necunoscut inainte de a face comanda/plata pentru decodare.

NU SE RAMBURSEAZA sumele achitate pentru codurile livrate care nu pot fi introduse in telefon din cauza problemelor soft ale acestuia (LG la care nu apare meniul sau fereastra pentru introducerea codului, Samsung la care dupa introducerea codului de 10 ori nu cere unfreeze code etc.) sau a contoarelor blocate (ex. Blackberry - MEP 0 LEFT, Nokia contor blocat, Lumia cere PUK code, Sony contor 0 sau blocat, telefoane care afiseaza mesajul 'BLOCAT PERMANENT' sau 0 incercari ramase etc). Este inutil sa mentionam ca este obligatia clientului sa verifice, inainte de a comanda, daca poate sau nu introduce codul in telefon.

Ne obligam sa livram coduri corecte in proportie de 100%. Sunt extrem de rare cazurile dar exista si posibilitatea ca, dupa tastarea codului primit, telefonul sa nu se deblocheze imediat. Nu poate fi 'invinuit' un cod livrat de noi ca fiind incorect atunci cand sunt probleme cu telefonul.

Rambursarea sumei achitate se face instant si fara comentarii din partea noastra doar in cazul in care clientul poate demonstra ca exista un alt cod care ar fi corect, care ar debloca telefonul in cauza si ne furnizeaza o filmare needitata in care sa se vada clar (un film dintr-o 'bucata' pe durata caruia sa nu dispara telefonul din vizor). In filmare trebuie sa se vada clar si fara loc de interpretare 3 aspecte importante :

  • IMEI citit cu *#06#
  • un alt cod tastat (obtinut de client de la alta sursa ca fiind corect)
  • mesajul de confirmare a decodarii obtinut dupa introducerea acelui cod.

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste pierderile de date, probleme soft sau probleme de semnal. Asigurati-va backup-urile necesare. Utilizati acest serviciu pe propria raspundere. Problemele legate de lipsa sau disparitia semnalului nu au nici o legatura cu decodarea telefonului.

In functie de metoda de plata aleasa, comisioanele (daca sunt) vor fi achitate de cumparator. Cele mai ieftine solutii de plata: Revolut, internet banking, depunere direct la banca (comisionul este 0, se achita exact pretul afisat in ron pe site). Orice alta metoda de plata aleasa (Western / card / Paypal / Stripe) presupune comisioane suplimentare (mai mari sau mai mici) pe care cumparatorul le va achita.

Vor fi ignorate si nu se ramburseaza platile facute catre noi pentru care nu exista o comanda pe site.

Principala cale de comunicare cu noi dar si cea mai rapida este email-ul (urmata de mesageria Whatsapp si Skype).

Datele introduse in formular vor fi utilizate doar in perioada (si in scopul) prelucrarii comenzii si NU vor fi facute publice, stocate sau transmise catre terti (in scopuri publicitare sau orice alte scopuri). Nu practicam si nu incurajam spam-ul.

Pentru a pastra caracterul de confidentialitate nu se furnizeaza informatii despre comenzi pe alte adrese de email, Skype sau id-uri de mess cu exceptia celor din comanda.

Vizitatorii site-ului nu pot invoca drept scuză faptul că nu ştiau despre existenţa 'termenilor si conditiilor'. Administratorul site-ului isi asuma obligatia de a posta link pe toate paginile publicate, catre aceasta pagina.

Pentru reclamatii de orice natura utilizati formularul de contact.

Aceasta pagina (la fel ca si continutul intregului website) poate fi actualizata oricand, fara o notificare prealabila.

In cazul in care nu sunteti de acord cu aceste conditii si termeni de utilizare va obligati sa nu plasati comenzi / plati pentru serviciile oferite de noi si sa parasiti imediat acest site.

Decodare amzosoft2003 Termeni si conditii