Plata decodarii folosind Paypal

Blackberry MEP 0 LEFT ?

De ce trebuie sa verific incercarile ramase pentru introducerea codului ?

 

Inainte de a comanda codul de deblocare pentru Blackberry trebuie verificat obligatoriu numarul de incercari ramase. De ce? Ca sa nu aibe cumva MEP 0 LEFT sau MEP RETEA 0 STANGA!? cum apare in limba romana :)) si sa achiti un cod pe care nu-l mai poti introduce in telefon. Daca nu mai sunt incercari ramase (incercari 0, asa cum apare in prima imagine in paranteza), nu mai pierdem timpul cu el, ne luam la revedere din start.

Decodare Blackberry MEP 0 LEFT Telefonul Blackberry care are MEP 0 LEFT va cere codul de retea atunci cand este pornit cu un sim neacceptat (o cartela din alta retea), codul poate fi tastat insa telefonul nu-l accepta. El va cere codul la infinit … indiferent de codul pe care se tasteaza acolo.

Aceasta verificare (numarul de incercari ramase pentru introducerea codului de retea la Blackberry) trebuie facuta de catre client, el este cel care are telefonul la indemana si nu noi. Nu putem vedea remote sau presupune ori ghici incercarile ramase si este valabil pentru orice telefon/IMEI pentru care se completeaza comanda pentru decodare.

Daca un cod de retea a fost comandat si achitat el va fi livrat iar daca nu poate fi introdus in telefon din cauza contorului 0, suma achitata nu se ramburseaza. Aceasta va fi considerata o comanda gresita, greseala apartine clientului (cititi termeni si conditii).

In mod normal, un telefon Blackberry nou are MEP 10 LEFT ( 10 incercari ramase pentru a introduce in el codul de retea). Au fost cativa clienti care au semnalat prezenta MEP 0 LEFT la telefoane care erau sigilate, desfacute doar pentru a introduce codul. Majoritatea celor care au avut contorul blocat insa au fost cei care au cumparat telefonul second hand si nu au stiut ca trebuie sa verifice acest lucru in momentul achizitiei… O alta parte a celor care au MEP 0 LEFT au incercat pe telefon coduri gresite (calculate cu tot felul de programe free descarcate de pe internet sau coduri luate de pe forum-uri) pana le-au blocat de tot.

Daca vrei sa cumperi un telefon Blackberry folosit si ti se pare pretul prea bun, verifica inainte daca este codat intr-o retea si daca mai poti introduce in el codul de retea.

Decodare Blackberry 9500 care cere codul de retea - 9 incercari ramase Trebuie stiut ca, in general, un Blackberry cu MEP 0 LEFT este o 'caramida'. Asta inseamna ca nu mai poate fi decodat prin introducerea codului de la tastatura si nici nu vei gasi usor un service care sa rezolve aceasta problema. Candva se puteau repara si cele cu MEP 0 LEFT insa situatia era una delicata (pret mare, telefonul trebuia expediat pentru ca nu se putea rezolva de la distanta) iar deocamdata noi nu putem fi de ajutor in nici un fel (va fi afisat in aceasta pagina cand/daca vor exista informatii noi cu privire la telefoanele Blackberry care au contorul blocat).

In cazul in care IMEI-ul si PRD-ul introduse in comanda sunt corecte, codul livrat va fi correct in proportie de 99.9%. Este adevarat ca au existat cateva cazuri (foarte putine in comparatie cu reusitele) in care codul calculat pe baza IMEI si PRD a fost gresit. In acest caz se impune aflarea codului MEP din telefon, de la tastatura sau folosind cablul de date (instructiunile sunt pe site), cod cu ajutorul caruia codul de retea va fi calculat corect 100%.

Update 2014 pentru Blackberry MEP 0 LEFT: Avem solutia de decodare remote (pe cablu direct acasa la client) pentru urmatoarele modele: 8520, 8530, 8900, 8910, 9000, 9100, 9105, 9300, 9330 9500, 9520, 9530, 9550, 9630, 9650, 9670, 9700, 9780 9800, 9810, 9850, 9860, 9900, 9930. Pretul pentru aceasta interventie este de 50 ron si dureaza cateva minute sau ore.

Verificare incercari ramase Blackberry - online Verificare incercari ramase Blackberry - Skype