Plata decodarii folosind Paypal

Despre decodarea Orange Stockholm

Decodare Huawei U8180 Online, pe baza de IMEI

 

Care sunt pasii de urmat pentru a decoda Orange Stockholm?

Decodare Huawei u8180 Orange Stockolm Ideos X1 pe IMEI Pentru a decoda acest model de telefon Orange ( care este de fapt un telefon Huawei 8180 ) este necesar sa completati formularul de comanda pentru obtinerea codului de deblocare si sa achitati pretul decodarii utilizand una dintre metodele de plata :

  • Internet Banking
  • plata cu cardul
  • plata din cont de Paypal
  • depunere la banca (comision 0)
  • Western Union (pentru cei din afara)

Mare atentie la notarea IMEI-ului in cerere (care se citeste de pe telefon tastand *#06#) intrucat este cel mai important pentru obtinerea codului. Pentru orice telefon Huawei, obtinerea codului se face doar pe baza IMEI-ului si nu a modelului sau al retelei in care este blocat. Introducerea in cerere a unui IMEI corect va duce la obtinerea codului de deblocare pentru acel IMEI.

Este decodarea Orange Stockholm gratuita? Cat costa decodarea pentru Huawei u8180?

Ati putea pierde cateva zile (asa cum au facut si altii) pentru a cauta pe Internet metode gratuite de decodare Huawei sau telefoane Orange. Din pacate, acesta nu este unul dintre telefoanele care se pot decoda gratuit si nici nu este o decodare dintre cele mai ieftine. Pretul pentru decodarea Orange Stockholm este 39 ron (sau 45 ron daca este hardlocked). Atentie! Nu incercati in telefon coduri pe care le gasiti postate pe forumuri. Fiecare telefon are un IMEI unic iar codul de deblocare este in functie de acesta. Nu veti reusi decat blocarea telefonului prin incercari incorecte.

Cum imi dau seama daca telefonul Huawei u8180 este hardlocked sau are nevoie doar de codul de retea?

Telefonul devine hardlocked atunci cand (in general folosind generatoare gratuite de coduri de pe Internet) se incearca pe el coduri pana se blocheaza si vrea mai mult decat codul de retea pentru deblocare. Verificarea se face simplu: se porneste telefonul cu un sim neacceptat (sim din alta retea). In cazul in care la pornire apare mesajul PIN DEBLOCARE RETEA SIM ( SIM NETWORK UNLOCK PIN ), ai un telefon care are nevoie doar de codul de retea pentru a fi deblocat si care se decodeaza cu 39 ron. Daca telefonul cere SIM BLOCK UNLOCK RESET inseamna ca s-au incercat deja pe el coduri de deblocare gresite iar acum nu mai este suficient doar codul de retea, se solicita un cod suplimentar pentru deblocare. Acest lucru trebuie cunoscut inainte de plasarea cererii deoarece acest cod suplimentar nu poate fi obtinut independent ci impreuna cu acel cod de retea.

Care sunt avantajele decodarii telefonului Orange Stockholm?

Din momentul in care este decodat, telefonul va accepta orice cartela SIM si va functiona in orice retea. Deblocarea telefonului este definitiva si nu mai este nevoie de codul de deblocare la schimbarea cartelei SIM sau in cazul unui update. Telefonul se va comporta exact ca orice telefon nou cumparat si neblocat in vreo retea.

Este periculoasa deblocarea Orange Stockholm folosind cod obtinut pe baza IMEI-ului?

Decodarea pe IMEI nu presupune conectarea telefonului la calculator sau la interfata pentru a-l decoda. Aceasta metoda de deblocare a telefoanelor mobile este cea mai simpla si sigura din cate exista. Este aceeasi metoda de decodare pe care o aplica producatorii si operatorii de telefonie mobila. Producatorii au lasat special aceasta 'portita' pentru a debloca telefonul din reteaua in care a fost blocat initial iar metoda nu afecteaza in nici un fel partea fizica sau partea de soft a terminalului GSM. Prin decodare nu se pierd datele personale de pe SIM sau din telefon.

Unde trebuie sa mergi cu telefonul pentru a-l decoda?

Deoarece decodarea se face prin simpla introducere a codului de deblocare prin tastare in telefon, deplasarea la un service GSM este inutila. Nu mai trebuie sa va lasati telefoanele la service la indemana unor persoane dubioase si nu trebuie sa va deplasati deloc. Decodarea o faceti acasa, codul se introduce simplu si nu aveti nevoie de cunostinte de specialitate in domeniul IT sau GSM.

Cat dureaza pana obtin codul de deblocare pentru Orange Stockholm ?

Imediat dupa ce ati completat cererea si ati achitat pretul corespunzator codului necesar pentru deblocare, telefonul intra in lucru. Codurile pentru Huawei u8180, in general, se obtin de pe o zi pe alta. Pentru cererile depuse intr-o zi, codurile ies a doua zi (de obicei dimineata). Aceasta se datoreaza serverelor Huawei care sunt pornite doar in timpul orelor lucratoare la ei (noaptea la noi...). Codurile de deblocare pentru Orange Stockholm nu se pot obtine instant iar timpul dat de Huawei pentru livrarea codurilor este de maxim 3 zile lucratoare.

Ce trebuie sa faci acum pentru a decoda telefonul?

Astept cererea completata si confirmarea platii.

Multumesc

Decodare Orange Stockholm Huawei U8180 Online Decodare Orange Stockholm Huawei U8180 Chat

Coduri decodare Orange Stockholm

Coduri de deblocare folosite pentru a decoda Orange Stockholm

 

Atentie! Nu utilizati aceste coduri pentru a va debloca telefonul Orange Stockholm (Huawei 8180) !

Toate codurile listate aici apartin unor telefoane deja decodate, sunt rezultatele postate in urma comenzilor altor clienti. Codurile de deblocare sunt unice, corespunzatoare unui anumit IMEI (fiecare telefon Orange Stockholm are codul lui de deblocare). Nu incercati coduri doar pentru a vedea daca merg - riscati sa blocati telefonul! Codul corect pentru IMEI-ul telefonului dv. il veti obtine in urma comenzii (la final, codul va aparea listat si el aici, ca exemplu pentru alti clienti).

Model telefonRetea - TaraLocalitateCodul
Decodare Orange Stockholm U8180Orange România Bucuresti Codul de deblocare: 14412519998...
Decodare Orange Stockholm U8180Orange Romania Maneciu Ungureni Codul de deblocare: 12345678123...
Decodare Orange U8180 (Stockholm)Orange Romania Alba Iulia Codul de deblocare: 15683382471...
Decodare Orange StockholmOrange Romania Buzau Codul de deblocare: 12820811319...
Decodare Orange StockholmOrange Romania Iasi Codul de deblocare: 21410693313...
Decodare Orange StockholmOrange Romania Constanta Codul de deblocare: 24613837107...
Decodare Orange Stockholm u8180Orange Romania Sighisoara Codul de deblocare: 20319813416...
Decodare Orange StockholmOrange Romania Bucuresti Codul de deblocare: 23412610821...
Decodare Orange StockholmOrange Romania Vulcan Codul de deblocare: 94125901581...
Decodare Orange StockholmOrange Romania Pitesti Codul de deblocare: 75254401691...
Decodare Orange StockholmOrange Romania Bacau Codul de deblocare: 12716523915...
Decodare Orange StockholmOrange Romania Brasov Codul de deblocare: 21317220638...
Decodare Orange StockholmOrange Romania Bucuresti Codul de deblocare: 12659203164...
Decodare Orange StockholmOrange Romania Bucuresti Codul de deblocare: 16193310642...
Decodare Orange StockholmOrange Romania Bucuresti Codul de deblocare: 19822521022...
Decodare Orange StockholmOrange Anglia Cluj-Napoca Codul de deblocare: 23698521081...
Decodare Orange U8180 StockholmOrange Romania Bucuresti Codul de deblocare: 18101130198...