Plata decodarii folosind Paypal

Despre decodarea Vodafone 541

Cod de deblocare pentru Vodafone 541, pe baza de IMEI

 

Cum se decodeaza Vodafone 541?

Pentru a decoda acest model de telefon Vodafone (care este de fapt Alcatel OT541) este necesar sa completati formularul de comanda pentru obtinerea codului de deblocare si sa achitati pretul decodarii utilizand una dintre metodele de plata :

  • Internet Banking
  • plata cu cardul
  • plata din cont de Paypal
  • depunere la banca (comision 0)

Mare atentie la notarea IMEI-ului in cerere (care se citeste de pe telefon tastand *#06#) intrucat este cel mai important pentru obtinerea codului. Pentru Vodafone 541, codul de deblocare se obtine pe baza IMEI-ului si a codului PID (vezi aici unde se gaseste codul PID). Introducerea in cerere a unui IMEI corect va duce la obtinerea codului de deblocare pentru acel IMEI. Rata de succes la deblocarea telefoanelor Vodafone 541 este de 100%. Nu exista coduri incorecte, gradul de multumire al clientilor demonstreaza acest lucru. Vezi aici ce au zis cei care si-au decodat acest model de telefon ( comentarii).

Este decodarea Vodafone 541 gratuita? Care este pretul decodarii pentru Vodafone 541?

Din pacate, acesta nu este unul dintre telefoanele care se pot decoda gratuit. Pretul pentru decodarea Vodafone 541 este de 19 ron (sau 6 eur pentru transfer de credit/incarcare). Atentie! Nu incercati in telefon coduri de deblocare pe care le gasiti postate in diverse forum-uri. Fiecare telefon are un IMEI unic iar codul de deblocare este in functie de acesta. Nu veti reusi decat blocarea telefonului prin incercari incorecte.

Cum imi dau seama daca telefonul Vodafone 541 este blocat in retea?

Se porneste telefonul cu un sim neacceptat (cu o cartela sim din alta retea - Orange, Cosmote). Daca iti cere codul de retea la pornire (cheie retea - network key), atunci are nevoie de acel cod de deblocare pentru a putea fi utilizat in alte retele. Daca functioneaza, vede semnal si poti apela / primi apeluri, atunci telefonul este decodat.

Care sunt avantajele decodarii telefonului?

Din momentul in care este decodat, telefonul va accepta orice cartela SIM si va functiona in orice retea. Deblocarea telefonului este DEFINITIVA si nu mai este nevoie de codul de deblocare la schimbarea cartelei SIM sau in cazul unui update. Telefonul se va comporta exact ca orice telefon nou cumparat si neblocat in vreo retea.

Articolul de fata este valabil pentru decodarea mai multor telefoane Vodafone: 455, 541, 543, 555 Blue ... vezi lista completa.

Este periculoasa deblocarea Vodafone 541 folosind cod obtinut pe baza IMEI-ului?

Decodarea pe IMEI nu presupune conectarea telefonului la calculator sau la interfata pentru a-l decoda. Aceasta metoda de deblocare a telefoanelor mobile este cea mai simpla si sigura din cate exista. Este aceeasi metoda de decodare pe care o aplica producatorii si operatorii de telefonie mobila. Producatorii au lasat special aceasta 'portita' pentru a debloca telefonul din reteaua in care a fost blocat initial iar metoda nu afecteaza in nici un fel partea fizica sau partea de soft a terminalului GSM. Prin aceasta decodare nu se pierd datele personale de pe SIM sau din telefon iar producatorii spun ca prin decodarea folosind cod tastat pe telefon, NU SE PIERDE GARANTIA.

Unde trebuie sa mergi cu telefonul Vodafone 541 pentru a-l decoda?

Acasa, in fata calculatorului! Deoarece decodarea se face prin simpla introducere a codului de deblocare prin tastare in telefon, deplasarea la un service GSM este inutila. Nu mai trebuie sa va lasati telefoanele la service la indemana unor persoane dubioase si nu trebuie sa va deplasati deloc. Decodarea o faceti acasa, telefonul nu trebuie conectat la calculator - codul se introduce foarte simplu si nu aveti nevoie de cunostinte de specialitate in domeniul IT sau GSM.

Cat dureaza pana obtin codul de deblocare pentru Vodafone 541 ?

Imediat dupa ce ati completat cererea si ati achitat pretul corespunzator codului necesar pentru deblocare, telefonul intra in lucru. Probabil dureaza mai mult sa faceti plata sau sa completati cererea, codurile pentru deblocare la Vodafone 541 se obtin in cateva secunde, decodarea se face instant.

Cum se introduce codul pentru a decoda Vodafone 541?

  • Pornesti telefonul cu un sim neacceptat (Orange, Cosmote, Frog etc.)
  • Telefonul va cere sa introduci CHEIE RETEA (NETWORK KEY)
  • Tastezi cu atentie codul de deblocare din 10 cifre primit de la mine, apoi OK
  • Vodafone 541 confirma deblocarea (afiseaza mesajul COD ACCEPTAT) si din acest moment ai un telefon decodat care va accepta orice cartela.

Ce trebuie sa faci acum pentru a-ti decoda Vodafone 541?

Completeaza formularul de comanda pentru codul de deblocare si achita decodarea.

Multumesc

Decodare Vodafone 541 Decodare Vodafone 541

Coduri pentru decodarea Vodafone 541

Coduri de deblocare folosite pentru a decoda Vodafone 541

 

Atentie! Nu utilizati aceste coduri pentru a va debloca telefonul Vodafone 541 !

Toate codurile listate aici apartin unor telefoane deja decodate, sunt rezultatele postate in urma comenzilor altor clienti. Codurile de deblocare sunt unice, corespunzatoare unui anumit IMEI (fiecare telefon Vodafone 541 are codul lui de deblocare). Nu incercati coduri doar pentru a vedea daca merg - riscati sa blocati telefonul! Codul corect pentru IMEI-ul telefonului dv. il veti obtine in urma comenzii (la final, codul va aparea listat si el aici, ca exemplu pentru alti clienti).

Model telefonRetea - TaraLocalitateCodul
Decodare Vodafone 541Vodafone Romania Salonta Codul de deblocare: 1424296...
Decodare Vodafone 541Vodafone Spania Turnu Magurele Codul de deblocare: 3183640...
Decodare Vodafone 541Vodafone Anglia Turnu Magurele Codul de deblocare: 2165425...
Decodare Vodafone 541Vodafone Romania Voluntari Codul de deblocare: 3855117...
Decodare Vodafone Alcatel 541Vodafone Germania Odorheiu- Secuiesc Codul de deblocare: 3667469...
Decodare Vodafone 541Vodafone Spania Bucuresti Codul de deblocare: 0693119...
Decodare Vodafone 541Vodafone Romania Drajna Codul de deblocare: 0752713...
Decodare Vodafone 541Vodafone Romania Zimnicea Codul de deblocare: 1475758...
Decodare Vodafone 541Vodafone Romania Calafat Codul de deblocare: 2744361...
Decodare Vodafone 541Vodafone Romania Satu Mare Codul de deblocare: 2442266...
Decodare Vodafone 541Vodafone Romania Sibiu Codul de deblocare: 0802106...
Decodare Vodafone 541Vodafone Romania Cetate Codul de deblocare: 0198783...
Decodare Vodafone 541Vodafone Romania Topoloveni Codul de deblocare: 1944339...