Plata decodarii folosind Paypal

Verificare incercari ramase Sony Xperia

De ce trebuie verificat contorul la telefoanele Sony pentru decodare?

 

Pentru a putea introduce codul in Sony Xperia este obligatorie verificarea incercarilor ramase. Verificati contorul inainte de a face comanda sau plata unui cod de retea !

Contor Sony Xperia Tipo ST21i : 2 incercari ramase pentru introducerea codului de deblocare Nu conteaza modelul de Sony pe care se incearca decodarea, toate contorizeaza incercarile esuate de introducere a codului pentru deblocarea retelei. Nu incercati diverse coduri gratuite gasite pe forum-uri sau deja folosite pentru deblocarea altor telefoane. Fiecare Sony are un IMEI unic - la fel este si codul de deblocare, unic pentru fiecare telefon in parte.

Codurile pentru deblocarea telefoanelor Sony sunt formate din 16 cifre si ai nevoie de minim o incercare ramasa pentru a putea tasta codul si a debloca telefonul din reteaua in care a fost blocat. Atunci cand nu mai sunt incercari ramase (contor 0) telefonul cere in continuare codul dar nu-l accepta. Iti va da eroare de cod de fiecare data cand vei incerca sa-l introduci, ori de cate ori vei incerca. Sper ca realizezi cat de importanta este verificarea inainte de a comanda si a achita codul de deblocare, daca telefonul iti cere cod de retea si daca are incercari ramase. Altfel, vei primi codul (care este valabil doar pentru telefonul tau) dar nu vei putea decoda telefonul ...

Pentru decodare, noi nu putem verifica remote incercarile ramase la Sony. Verificarea este obligatia clientului, cel care are telefonul la indemana.

Daca au fost epuizate incercarile de introducere a codului nu mai poti decoda telefonul prin tastarea codului. Totusi, pentru unele modele, exista si solutia decodarii acestuia pe cablu, telefonul nu trebuie expediat si se face online (ne conectam cu Teamviewer). Aceasta operatiune are un pret separat (costa 150 ron), nu are nici o legatura cu plata codului de deblocare insa...bine ca exista. In acest mod pot fi rezolvate si cele care au contor 0, operatiunea dureaza 5-10 minute.

Pasii pentru a verifica daca telefonul Sony va accepta codul de deblocare a retelei :

  • se porneste Sony fara a avea cartela SIM in el (scoti sim-ul)
  • dupa ce a pornit se tasteaza *#*#7378423#*#* ca si cum ai apela acest numar
  • vei vedea o lista de optiuni : Service Info, Service Settings, Service tests etc.
  • click pe prima optiune -> Service Info
  • vei vedea o lista de optiuni : Model Info, Sofware Info, SIM lock etc.
  • click pe SIM lock
  • acum vezi contoarele pentru Network, Network subset, Service provider, Corporate si SIM
  • ne intereseaza ca numarul din dreapta optiunii Network sa nu fie 0

In cazul in care ai verificat si ai incercari ramase, poti comanda si achita codul de deblocare. Altfel, vei achita un cod de retea de care nu te poti folosi si nu vei primi refund.

Verificare incercari ramase Sony Xperia Verificare contor Sony Xperia